F.A.Q.

01.12.2037
by Admin Admin

Projects

01.12.2037
by Admin Admin

Customer Reviews

30.11.2037
by Admin Admin

Как да изберa най-подходящото бельо за тип правоъгълник?

15.03.2017
by Admin Admin

Дамите, горди притежателки на тяло с форма на правоъгълник, са с фина осанка: слаби и високи, с дълги тесни бедра и атлетична визия и строен силует. Но без силно изразена талия и с малък бюст. И често това е причината да не харесват телата си, определяйки ги като непривлекателни.

А истината е, че много жени прекарват всекидневно часове във фитнеса, подлагат се на диети, броят всяка калория само за да се сдобият със слабо и стройно тяло, което за дамите с подобна фигура, е даденост от природата! Въпреки това точно те намират тялото си за “мъжко” без да осъзнават, че не толкова формата на тялото е сексапилна, колкото самоувереността на жената, облечена с правилното бельо!

Вече разгледахме какво бельо е подходящо за тела тип круша и ябълка, а сега предстои да разгледаме и на какво дамите с правоъгълна форма на тялото да обърнат специално внимание, когато избират бельото, в което да ги кара да се чувстват като кралици!

Целта е да се създаде усещане за хармония и чувствeни извивки, които да компенсират крайно слабото тяло. Следователно местата, на които ще се акцентира, са бюста и бедрата.

Добрата новина е, че днес дамите лесно могат да “скулптурират” телата си с един добре подбран сутиен. Разнообразието е огромно! Добър избор за тяло тип правоъгълник са сутиените тип балконет или бриджитка с подплънки, които повдигат гърдите и привличат погледите. Изкусителните и чувствени сутиени тип push up също са много добър вариант, защото оптически увеличават размера на бюста. Но върха на сексапила е… корсетът, който буквално извайва тънка и добре оформена талия, придава секси вид на бедрата и не на последно място подчертава бюста!

А боксеритe и класическите бикини оптически ще придадат обем около бедрата. Боксерите с ниска талия ще оформят прекрасно слабите бедра и секси дупето, което се поддържа с двойна доза черен шоколад!

Жените с тяло тип правоъгълник могат смело да експериментират и с цветни декорирани модели, както и с бикини и сутиени с волани и връзки, които допълнително ще подчертаят финия силует. Единственото важно условие е материите да са меки и комфортни и добре да прилепват по тялото.

И не забравяйте: тайната на сексапилното тяло се крие в правилно избраното бельо!

 

 

Как да изберa най-подходящото бельо за тяло тип ябълка?

09.03.2017
by Admin Admin
Всяка жена може да бъде богиня стига да съумее да подбере правилно бельото спрямо формите на тялото си. Ето тук разгледахме подходящи модели бикини и сутиени за жени с тяло тип круша.
А сега ще разгледаме какво бельо е подходящо да носят дамите с тяло тип ябълка.
Но първо кое тяло е тип ябълка?
Ако имате пищен бюст с относително широки рамене, но тесни бедра и широка талия - вероятно, оглеждайки се в огледалото, виждате тяло тип ябълка.
Напомняме, че говорим за форма на тялото, а не за носения размер! И бързо допълваме, че всяко тяло има своя сексапил и привлекателност, които трябва умело да бъдат подчертани.
Правилният избор на бельо е от съществено значение, защото дава възможност визуално да се трансформира тялото. Целта на дамите с тяло тип ябълка е да подчертаят бюста, но също така и да уголеми визуално ханша, за да се постигне баланс във фигурата. Следователно е логично акцентът да падне върху талията и нейното “извайване” чрез добавяне на ширина в зоната около бедрата.
Подходящият сутиен за този тип тяло е сутиенът с цяла чашка, който покрива гърдите изцяло и при правилно избран размер, оформя и придава перфектен вид на бюста. Моделът трябва да е с широки презрамки, които да разпределят тежестта на бюста равномерно върху раменете.
Сутиените, за които дамите с ябълковидна форма на тялото трябва да забравят за сутиените без презрамки, с триъгълни чашки, с подплънки и с получашка. Те не осигуряват необходимата подкрепа и повдигане на гърдите, което е търсен ефект при големия бюст.
Сутиенът тип Балконет може да е подходящ, но само при средно голям размер на бюста. Той е вариация на получашката, но с повече покритие.
Бикините! Те трябва да са с висока талия или тип френски кюлоти. С техния елегантен дизайн и висока талия, са най-съвършения избор бельо, с които ще се прикрие корема и ще се подчертае изяществото на талията.
Ето защо съвършенството се крие в добре подбраното бельо, подходящите кройки, оформящите материи и правилния размер. Именно те придават красива и завършена цялостна визия на тялото. А това води до самочувствие и увереност.

Как да изберa най-подходящото бельо за тип круша?

02.03.2017
by Admin Admin
Как да изберa най-подходящото бельо за тип круша?

Слаба, пухкава, с пищни бедра или бюст, всяка жена трябва да обича тялото си и да е наясно с неговите предимства и недостатъци. Именно умелото подчертаване на красотата е от значение, а не изтощителните диети, не размера на дрехите.

Имаш тесни и елегантни рамене и относително малък бюст, но и добре оформени бедра и ханш? Тогава вероятно тялото ти тип круша: едно от най-привлекателните и сексапилните тела. С подобна форма на тялото са повечето дами в Европа.

Дамите тип круша трябва да знаят, че е добре да се стремят към балансиране на пропорциите на тялото. В този смисъл бельото трябва да увеличава визуално размера на бюста и да намалява този на ханша и бедрата.

Как да го постигнете? Вариантите са много:
  • push-up сутиени, които имат повдигащ ефект са подходящ избор;
  • сутиените тип бриджитка, които също много добре оформят бюста, създавай визуална илюзия за размера му;
  • сутиените с декорации, преплитащи се и дебели презрамки, защото определено привличат погледа!

А боксерките и бикините с висока талия, ще издължат силуета. Важно е бельото да следва естествените извивки на тялото и да не е прекалено стегнато. Допълнителен плюс е ако боксерките и бикините са високо изрязани отстрани, за да подчертават дължината на краката.

Играта с цветовете също е от значение: залагайте на светли или цветни модели за сутиени и бюстиета и на тъмни боксерки и бикини. И не забравяйте, че с правилното бельо, светът е твой!
Избери Сутиенът

Как да избера правилния размер сутиен?

21.02.2017
by Admin Admin
“Бельото е толкова емоционално нещо!” каза веднъж моделът Ел Макферсън и дори нямаше идея колко е права!
Как обаче да изберем Сутиенът, който да бъде едновременно и красив, и удобен, и секси… Звучи като “мисията невъзможна”, но тайната е простичка и се крие в това да открием правилния размер.

Изследване на Jockey International от 2013 г показа, че почти 80% от жените носят неправилен размер сутиен и робуват митове и стереотипи, с които определят дали сутиенът им стои добре, или не. Ето защо сме подготвили няколко прости стъпки, с които всяка дама може бързо и лесно да определи дали Сутиенът е нейният сутиен:

1.Започни от презрамките:
Регулирай ги така, че да не бъдат прекалено стегнати, нито прекалено отпуснати. Когато си готова, опъни презрамката на сутиена нагоре и ако разстоянието между рамото и презрамката е два пръста - браво! Една крачка по-близо си до правилния сутиен. Ако обаче мястото е прекалено малко, или прекалено много опитай отново. Ако не успееш пак - потърси следващия.

2. Изправи рамене и поеми дълбоко въздух:
Банелите, или основата на сутиена, трябва плътно да прилепват към гръдния ти кош. Но ако има разстояние, чувстваш дискомфорт, стягане, притискане или просто си ограничена в движенията си - това със сигурност не е твоят сутиен. Следващият е наблизо :)

3. Чашката:
Понякога в стремежа си да създадем впечатление за визуално по-големи гърди, умишлено избираме по-малък размер сутиен. Това е неправилно, тъй като се нарушава естествената линия на тялото и естетично е по-скоро отблъскващо, отколкото привлекателно.
Съществува и другата крайност: прекалено големи чашки на сутиена, поради неправилна преценка на реалния размер на бюста.
Кога си избрала правилният размер сутиен?
Когато изправиш добре рамене, чашката трябва да обгръща гърдата без да я притиска, но и без да “хлопа”.

4. И не на последно място:
Коланът на сутиена трябва да следва извивките на тялото отново без да стяга и ограничава естественото движение и без да създава усещане за хлабавост. Обърни се с гръб към огледалото - ако линията колана на гърба ти е напълно хоризонтална, вероятно това е твоят Сутиен!
Ако е вдигната нагоре - опитай да регулираш презрамките, но ако е отпусната надолу - нуждаеш се от по-малък размер!
И помни, че по-малкият размер не винаги е по-лошият размер!

Recent posts Recent posts