Проекти

01.12.2037
от Admin Admin

Как да изберa най-подходящото бельо за тип правоъгълник?

15.03.2017
от Admin Admin

Дамите, горди притежателки на тяло с форма на правоъгълник, са с фина осанка: слаби и високи, с дълги тесни бедра и атлетична визия и строен силует. Но без силно изразена талия и с малък бюст. И често това е причината да не харесват телата си, определяйки ги като непривлекателни.

А истината е,

Как да изберa най-подходящото бельо за тяло тип ябълка?

09.03.2017
от Admin Admin
Всяка жена може да бъде богиня стига да съумее да подбере правилно бельото спрямо формите на тялото си. Ето тук разгледахме подходящи модели бикини и сутиени за жени с тяло тип круша.

А сега ще разгледаме какво бельо е подходящо да носят дамите с тяло тип ябълка.
Но първо кое тяло е тип ябълка?

Как да изберa най-подходящото бельо за тяло тип круша?

02.03.2017
от Admin Admin

Слаба, пухкава, с пищни бедра или бюст, всяка жена трябва да обича тялото си и да е наясно с неговите предимства и недостатъци. Именно умелото подчертаване на красотата е от значение, а не изтощителните диети, не размера на дрехите.

Имаш тесни и елегантни рамене и относително малък бюст, но и добре оформени бедра и ханш? Тогава вероятно тялото ти тип круша: едно от най-привлекателните и сексапилните тела. С подобна форма на тялото са повечето дами в Европа.

Дамите тип круша трябва да знаят, че е добре да се стремят към балансиране на пропорциите на тялото. В този смисъл бельото трябва да увеличава визуално размера на бюста и да намалява този на ханша и бедрата.

Как да го постигнете? Вариантите са много

Йога за разхубавяване

24.02.2017
от Admin Admin

През последните няколко години йогата започна да набира все по-голяма и по-голяма популярност. Причините за това са... очевидни! Особено, когато денят в офиса е напрегнат, стресът е превъртял няколко пъти стрелката или просто за поддържане на форма без особено усилия.
За последното излъгах.
Ама малко, защото

Как да избера правилния размер сутиен?

21.02.2017
от Admin Admin

“Бельото е толкова емоционално нещо!” каза веднъж моделът Ел Макферсън и дори нямаше идея колко е права!

Как обаче да изберем Сутиенът, който да бъде едновременно и красив, и удобен, и секси… Звучи като “мисията невъзможна”, но тайната е простичка и се крие в това да открием правилния размер.

Изследване на Jockey International от 2013 г показа, че

Последни публикации Последни публикации