Бельо На Едро

Ако сте магазин или склад за продажба на бельо, ще се радваме да се свържете с нас, защото ние сме производител на качествено мъжко и дамско бельо на отлични цени. И защото искаме да се развиваме, вярваме че заедно можем да постигнем повече. Можем да ви предложим страхотни условия за дистрибуция, бонуси за добри продажби, рекламни материали, безплатна реклама на вашето магазинче или склад. Не целим еднократна продажба и затова можем да предложим и изтегляне на закупената от вас стока в случай, че не успявате да я продавате. Така ще имате сигурност, която ще направи работата Ви по-приятна и печеливша.
  • Бонуси за добри продажби
  • Рекламни материали
  • Безплатна реклама
  • Добри условия на доставка/безплатана доставка

Ето и кратко резюме на нашето производство.

Фирмата ни е специализирана в производство на мъжко и дамско бельо. Повече от 15г. се развиваме в тази област. Производствената ни база се намира в гр. Стамболийски и е разположена в промишлената зона на града.

Производството ни включва над 20 модела мъжки боксерки и слипове, мъжки тениски и мъжки комплекти в размери от М до 2XL с богата цветова гама. Цехът ни е оборудван със специализирани професионални шевни машини, както за производсво на дамско, така и за мъжко бельо.

Колекцията ни от дамско бельо включва над 50 модела дамско долно бельо – бикини, бикини тип бразилиана, бикини с висока талия, макси бикини и стринг. Най-новата ни технология включва производството на лазерно изрязани бикини и бикини – бразилиани, които са много популярни и актуални в момента. Също така произвеждаме и различни модела дамски потници; дамски бодита с тънки презрамки, с меки и с твърди чашки; дамски комплекти; сутиени с меки и твърди чашки и бюстиета.

С годините успяваме да предлагаме все повече на нашите партньори и все по-добри условия за съвместна работа.
Ако сме грабнали вашето внимание и интерес, можете да се свържете с нас на тел. 0895 50 59 79 или на e-mail: info@biju.bg за да уговорим процента на отстъпка, начините за доставка, както и да Ви посъветваме какви модели да си изберете :).