За нас

Повече от 15г. специализираме в производството на висококачествено дамско и мъжко бельо. Нашата основна цел е да отговорим на нуждите и търсенето на клиентите ни, да задоволяваме нуждите им, като им предоставяме продукти с отлично качество. С много труд през годите, успяхме да се развием и да постигнем успех на родните пазари, като от малък цех с няколко машини се превърнахме в производствено предприятие с над 10 различни машини, дизайнерски отдел, отдел за опаковка, маркетинг и пласмент. Всяко наше изделие се произвежда при строг контрол и спазване на установени правила, за да може да достигне до клиента в перфектен вид и високо качество на изработка.

Продуктовата ни гама включва над 120 изделия от различни раздели и категории - дамско бельо - дамски бикини, бикини тип бразилиана, дамски боксерки, сутиени и бодита; мъжко бельо - мъжки боксерки, мъжки слипове, мъжки комплекти и тениски. 

За да сме постоянно актуални на пазара, се стремим да обновяваме продуктовата си гама на всеки 3 месеца. Новите модели са нашата страст, а доволните клиенти ни вдъхновяват да ги създаваме постоянно. Така успяваме да оправдаем техните очаквания и доверието, което са ни гласували.

Следвайки философията ни за "качествен продукт на разумна цена", ние се стремим изцяло да отговаряме на нуждите на нашите потребителите, без да правим компромиси с качеството на нашето бельо.