За нас

Повече от 20г. специализираме в производството на висококачествено дамско и мъжко бельо. С усърдна работа и желание успяхме да се развием и да постигнем успех на родните пазари, като от малък цех се превърнахме в производствено предприятие с над 40 различни машини, с отдел за дизайн, опаковане, маркетинг и пласмент. Всяко наше изделие се произвежда при строг контрол и спазване на установени правила, за да достигне до клиента в безупречен вид. Продуктовата ни гама включва над 120 модела от различни раздели и категории: дамско бельо - дамски бикини, бикини тип бразилиана, дамски боксерки, сутиени и бодита; мъжко бельо - мъжки боксерки, мъжки слипове, мъжки комплекти и тениски.

За да сме постоянно актуални, обновяваме продуктовата си гама на всеки 3 месеца. Обичаме да майсторим нови модели, вдъхновени от положителните отзиви, които получаваме от нашите клиенти. Държим да оправдаем техните очаквания и гласуваното доверие, затова следваме насоките им неизменно.

Философия

Винаги сме се стремили към това да не създаваме обикновени „пазарни“ продукти. Започнахме производството с мисията да подаряваме усещане на нашите клиенти. Усещане за комфорт, практичност, но и изисканост, достъпен лукс, който ще накара всеки, независимо от повода, да се чувства удобно в тялото си. Ръководим се от желанието клиентът да повярва в своята красотата чрез моделите, които предлагаме. В дългогодишния опит се убедихме, че всички сме дарени с привлекателност, но тайната на отключването й се крие в правилния избор на бельо и в произлизащата увереност. Ето защо нашето бельо се превърна в истинско „Бижу“ - с него откривате СЕБЕ СИ, после другите откриват ВАС. С разнообразието от кройки, материи и цветове, покриващи индивидуалните потребности на всеки, ние се утвърдихме на пазара като предпочитана марка, чиято политика се определя от истинските нужди на българите. Повече информация за продуктите, чрез които демонстрираме грижа и отговорност към клиентите си, можете да получите в секцията „Бижу за здраве“, както и да разгледате разработените от нас „здравословни“ модели. Защото ние знаем, че за да разпознаете красотата си, преди всичко трябва да обърнете внимание на своето здраве!

 

Култура и ценности

С грижа и внимание към всеки бизнес аспект, в продължение на 20г., ние утвърждаваме мястото си на водещ производител на бельо в страната и на надежден партньор в търговските отношения. Нашата корпоративна култура и ценности задават високи стандарти на работа и имат за цел да допринесат за по-добра работната среда и по-висока ефективност при изпълнението на процесите. Но за да не бъдем празнословни, можете да посетите страницата с отзиви, оставени от наши партньори - свидетелство за дългосрочното ни, доверено сътрудничество с тях.